Редактор: e-mail: кадър bTVИмаме известен спад на случаите, но коронавирусът все още

...
Редактор: e-mail: кадър bTVИмаме известен спад на случаите, но коронавирусът все още
Коментари Харесай

Пулмологът д-р Симидчиев: И при пълно затваряне коронавирусът ще продължи да се разпространява

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Имаме прочут спад на случаите, само че коронавирусът към момента се популяризира. Дори и при цялостно затваряне, той отново ще се популяризира, това разяснява по bTV доктор Александър Симидчиев.

Според него в случай че самите ние сме рационални по празниците, няма да има потребност от налагане на ограничения. Специалистът разяснява и деянията на болестта, както и следствията от него. Повторно боледуване не значи безусловно наново заразяване, сподели доктор Симидчиев.

Той сподели също, че към имунизациите има значим въпрос, който не е обяснен и това е дали преболедувалите би трябвало да се имунизират. Според пулмолога, в случай че те се имунизират, а няма потребност от това, това е една изгубена доза.

Лекарят описа също, че следи съществени увреждания на белите дробове на пациенти след COVID-19. Той прикани хората би трябвало да проявят разсъдък и да се възползват от опцията да получат имунитет без да боледуват.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР